Balans

Conținut ridicat de aminoacizi esențiali. Concentrat peptidic.

Departament vânzări Constanța:
Langu Mihai-Alexandru
Manager regional zona Constanța
Email: mihai.langu@mwchim.ro
Telefon: 0785.232.304

Departament vânzări Tulcea:
Alexandru TUDORACHE
Manager regional zona Tulcea
Email: alexandru.tudorache@mwchim.ro
Telefon: 0760.652.992

Categorie:

Descriere

Date tehnice

Conținut ridicat de aminoacizi esențiali. Concentrat peptidic.

Continut:

  • Azot, incl. organic (N) – 8.70 (W/W %)
  • Aminoacizi – 50.00 (W/W %)
  • Carbon organic – 25.00 (W/W %)
  • Materie organcă – 60.00 (W/W %)
  • Trioxid de sulf (SO3) – 1.30 (W/W %)
  • Peptide sub formă de azot organic (N) și carbon organic (C)

Este disponibil în ambalaje de 10 l, cu capac protejat împotriva scurgerilor.

 

Caracteristici și mod de acțiune

Doza ridicată de aminoacizi asigură asimilarea treptată a acestora în diferite etape metabolice.
Conținutul de peptide din Amino Expert® Balans crește rezistența culturilor la condiții pedoclimatice nefavorabile.
Compoziția bine echilibrată asigură o absorbție mai eficientă a microelementelor.

PRODUS CERTIFICAT PENTRU AGRICULTURA ECOLOGICĂ PRIN BIOAGRICERT.

Modul de folosire & Beneficii

CulturaFaza de aplicareDoza (l/ha)Efect
Grâu, orzÎnainte de iernare, până
la formarea boabelor
0.8 – 2.0Îmbunătățește înrădăcinarea. Stimulează
formarea nodului de înfrățire și înfrățirea.
RapițăÎnainte de iernare, până
la formarea butonului floral
1.5 – 2.0Stimulează ramificarea.
Floarea-soareluiDin faza de 2-3 frunze formate,
până la formarea butonului floral
2.0 – 2.5Întărește tulpina. Stimulează dezvoltarea
butonului floral. Reduce stresul.
PorumbÎncepând cu faza de 4-5 frunze
formate
1.0 – 3.0Îmbunătățește dezvoltarea știuleților.
Crește rezistența la secetă a plantelor.
Căpșuni și zmeurăÎnainte de înflorire, până la
recoltare
0.8 – 2.0Îmbunătățește procesul de dezvoltare vegetativă.
Viță de vieDe la dezvoltarea frunzelor și
formarea lăstarilor (10-15 cm)
până la coacerea ciorchinilor
1.0 – 3.0Oferă o nutriție rapidă și echilibrată în fazele
importante de dezvoltare.
Pomi fructiferi: fructe
semințoase și sâmburoase
De la faza de umflare a
mugurilor până după recoltare
1.0 – 3.0Îmbunătățește procesul de formare a
mugurilor, înflorirea, dar și dezvoltarea și
creșterea rapidă a fructelor.
Pomi fructiferi:
fructe nucifere
De la faza de umflare a
mugurilor până după recoltare
1.0 – 2.5Ajută la formarea miezului în fructele nucifere.
CartofiDe la faza creșterii tulpinii
până la înflorire
1.0 – 2.0Contribuie la dezvoltarea viguroasă a părții
aeriene a plantelor. Susține dezvoltarea
sănătoasă a tuberculilor.
LegumeDe la legare până la recoltare,
la fiecare 10-14 zile
1.0 – 2.5Stimulează fructificarea.
Lavandă
Trandafiri pentru ulei
De la înfrunzire până după
recoltare
2.0 – 3.0Ajută la formarea unui volum mai mare de ramuri
și frunze. Susține formarea numărului maxim de
muguri pentru următorul ciclu de producție.
Plante aromaticeDe la formarea tufei până
la recoltare – după fiecare
tăiere
2.0 – 3.0Stimulează creșterea și dezvoltarea frunzelor.
Contribuie la reținerea aromelor.

Cultura

Go to Top