MWChim creste împreuna cu fermierii din Dobrogea (Tulcea și Constanta) din anul 2007, devenind astăzi un brand puternic în piața de inputuri pentru o agricultura sustenabila și responsabila.

Suntem de-ai locului, cum ne place sa spunem, și am rămas în zona Adamclisi pentru a fi aproape de clienții noștri și pentru a le putea oferi rapid răspunsuri personalizate la provocările pe care le întâmpina, în funcție de particularitățile culturilor, dar mai ales ale climei.

Inca de la început ne-am dorit sa fim mai mult decât un simplu furnizor de produse, de aceea ne-am construit o echipa de ingineri si specialiști cu experienta care pot oferi, în orice moment, soluții complete si planuri de dezvoltare în fiecare etapa – de la pregătirea terenului si pana la culesul recoltei.

Grija noastra pentru mediu si dorinta de a-i ajuta pe fermieri sa obtina recolte bogate si sanatoase, la costuri competitive, au fost mereu criteriile in functie de care am ales produsele pe care sa le includem in portofoliul nostru. Am selectat cu atentie produse de la branduri renumite, dar am dezvoltat si game proprii care si-au dovedit in timp eficienta prin rezultate si feedback de la clientii nostri.

Suntem adeptii inovatiei, de aceea credem in dezvoltarea continua si in cautarea de noi solutii si parteneriate din care sa fim cu totii castigatori – noi, fermierii si mediul inconjurator.

Astfel, daca va doriti un partener pe termen lung alaturi de care sa construiti si sa cresteti, va stam cu drag la dispozitie! In orice moment, un specialist din echipa noastra este pregatit sa vina la dvs., sa va asculte, sa va ofere sfaturi profesioniste si solutii de incredere:

  • Scheme și planuri de dezvoltare pe etape
  • Pachete tehnologie
  • Semințe
  • Biostimulatori si fertilizanți foliari.
  • Produse de protecție a plantelor (erbicide, fungicide, insecticide etc.)
  • Adjuvanți și regulatori de creștere

Sediu MWCHIM – Adamclisi

Sediu MWCHIM – Lumina