Bio Total

Bio Total

Conținut ridicat de azot organic. Conținut scăzut de cloruri și nitrați.

Departament vânzări Constanța:
Langu Mihai-Alexandru
Manager regional zona Constanța
Email: mihai.langu@mwchim.ro
Telefon: 0785.232.304

Departament vânzări Tulcea:
Alexandru TUDORACHE
Manager regional zona Tulcea
Email: alexandru.tudorache@mwchim.ro
Telefon: 0760.652.992

Categorie:

Descriere

Date tehnice

Conținut ridicat de azot organic. Conținut scăzut de cloruri și nitrați.

Conținut  –  W/W%:

  • Azot, incl. organic (N) – 4.00
  • Carbon organic – 13.00
  • Magneziu (MgO) – 0.80
  • Sulf (S) – 1.50
  • Fier (Fe) – 1.00
  • Bor (B) – 1.50
  • Mangan (Mn) – 0.10
  • Zinc (Zn) – 0.10
  • Molibden (Mo) – 0.0010
  • Aminoacizi – 26.00
  • Aminoacizi (peptide) min. 300 g/l

GO! BIO TOTAL este disponibil în bidoane de 10 l.

 

Caracteristici și mod de acțiune

Absorbție foliară rapidă și eficientă.
Un produs multifuncțional care este în același timp un îngrășământ (cu conținut de azot organic), un biostimulator (cu aminoacizi liberi care ajută la recuperarea rapidă în caz de stres) și un corector de carențe.
Combinație unică de microelemente natural chelatate și aminoacizi.
Aminoacizii liberi sunt absorbiți rapid, prin frunze și țesuturile plantei, unde sunt metabolizați și folosiți pentru producerea de proteine și zaharuri, enzime și regulatori naturali de creștere a plantelor.
Sursă de magneziu și sulf.

PRODUS CERTIFICAT PENTRU AGRICULTURA ECOLOGICĂ PRIN BIOAGRICERT.

Modul de folosire & Beneficii

CulturaFaza de aplicareDoza (l/ha)Efect
Grâu, orzÎnainte de iernare2.0 – 3.0Întărește imunitatea plantelor, îmbunătățește
capacitatea de înfrățire și pregătește cultura
pentru iernare.
RapițăDe dinainte de iernare până
la formarea silicvelor
3.0Crește rezistența la temperaturi scăzute și
ajută la depășirea clorozei.
Floarea-soareluiÎncepând cu faza de 3-4 frunze3.0Reduce posibilitatea apariției carențelor.
PorumbÎncepând cu faza de 6 frunze
până la maturizare
3.0Reduce stresul și previne apariția carențelor.
Zmeură și căpșuniDe la formarea fructelor
până la recoltare
2.0 – 3.0Îmbunătățește procesele de creștere și
maturizare a fructelor.
Viță de vieDe la înflorire până la
formarea ciorchinilor
2.0 – 3.0Ajută la formarea ciorchinilor.
Pomi fructiferi:
fructe semințoase
De la faza de ureche de
șoarece până la coacerea
fructelor
2.0 – 3.0Ajută la pigmentarea fructelor și reduce
apariția zonelor depigmentare.
Pomi fructiferi: fructe
sâmburoase și nucifere
De la căderea petalelor până
la coacerea fructelor
2.0 – 3.0Îmbunătățește dezvoltarea fructelor
sâmburoase și a celor nucifere.
CartofiDe la ramificare până la
creșterea tuberculilor
2.0 – 3.0Stimulează creșterea aparatului foliar și
îmbunătățește dezvoltarea și dispunerea
tuberculilor.
LegumeDe la formarea fructelor până
la coacerea acestora – periodic,
la fiecare 7-10 zile
2.0 – 3.0Îmbunătățește formarea internodurilor, asigură
o nutriție optimă a plantelor, atât de necesară
creșterii și dezvoltării în culturile intensive.

Cultura

Go to Top