Bio Total

Conținut ridicat de azot organic. Conținut scăzut de cloruri și nitrați.

Departament vânzări Constanța:
Langu Mihai-Alexandru
Manager regional zona Constanța
Email: mihai.langu@mwchim.ro
Telefon: 0785.232.304

Departament vânzări Tulcea:
Alexandru TUDORACHE
Manager regional zona Tulcea
Email: alexandru.tudorache@mwchim.ro
Telefon: 0760.652.992

Categorie:

Descriere

Date tehnice

Conținut ridicat de azot organic. Conținut scăzut de cloruri și nitrați.

Conținut  –  W/W%:

  • Azot, incl. organic (N) – 4.00
  • Carbon organic – 13.00
  • Magneziu (MgO) – 0.80
  • Sulf (S) – 1.50
  • Fier (Fe) – 1.00
  • Bor (B) – 1.50
  • Mangan (Mn) – 0.10
  • Zinc (Zn) – 0.10
  • Molibden (Mo) – 0.0010
  • Aminoacizi – 26.00
  • Aminoacizi (peptide) min. 300 g/l

GO! BIO TOTAL este disponibil în bidoane de 10 l.

 

Fișă tehnică

Caracteristici și mod de acțiune

Absorbție foliară rapidă și eficientă.
Un produs multifuncțional care este în același timp un îngrășământ (cu conținut de azot organic), un biostimulator (cu aminoacizi liberi care ajută la recuperarea rapidă în caz de stres) și un corector de carențe.
Combinație unică de microelemente natural chelatate și aminoacizi.
Aminoacizii liberi sunt absorbiți rapid, prin frunze și țesuturile plantei, unde sunt metabolizați și folosiți pentru producerea de proteine și zaharuri, enzime și regulatori naturali de creștere a plantelor.
Sursă de magneziu și sulf.

PRODUS CERTIFICAT PENTRU AGRICULTURA ECOLOGICĂ PRIN BIOAGRICERT.

Modul de folosire & Beneficii

Cultura Faza de aplicare Doza (l/ha) Efect
Grâu, orz Înainte de iernare 2.0 – 3.0 Întărește imunitatea plantelor, îmbunătățește
capacitatea de înfrățire și pregătește cultura
pentru iernare.
Rapiță De dinainte de iernare până
la formarea silicvelor
3.0 Crește rezistența la temperaturi scăzute și
ajută la depășirea clorozei.
Floarea-soarelui Începând cu faza de 3-4 frunze 3.0 Reduce posibilitatea apariției carențelor.
Porumb Începând cu faza de 6 frunze
până la maturizare
3.0 Reduce stresul și previne apariția carențelor.
Zmeură și căpșuni De la formarea fructelor
până la recoltare
2.0 – 3.0 Îmbunătățește procesele de creștere și
maturizare a fructelor.
Viță de vie De la înflorire până la
formarea ciorchinilor
2.0 – 3.0 Ajută la formarea ciorchinilor.
Pomi fructiferi:
fructe semințoase
De la faza de ureche de
șoarece până la coacerea
fructelor
2.0 – 3.0 Ajută la pigmentarea fructelor și reduce
apariția zonelor depigmentare.
Pomi fructiferi: fructe
sâmburoase și nucifere
De la căderea petalelor până
la coacerea fructelor
2.0 – 3.0 Îmbunătățește dezvoltarea fructelor
sâmburoase și a celor nucifere.
Cartofi De la ramificare până la
creșterea tuberculilor
2.0 – 3.0 Stimulează creșterea aparatului foliar și
îmbunătățește dezvoltarea și dispunerea
tuberculilor.
Legume De la formarea fructelor până
la coacerea acestora – periodic,
la fiecare 7-10 zile
2.0 – 3.0 Îmbunătățește formarea internodurilor, asigură
o nutriție optimă a plantelor, atât de necesară
creșterii și dezvoltării în culturile intensive.

Cultura

Go to Top