Bio K

Îngrășământ lichid echilibrat. Nutriția plantelor cu azot natural și potasiu.

Departament vânzări Constanța:
Langu Mihai-Alexandru
Manager regional zona Constanța
Email: mihai.langu@mwchim.ro
Telefon: 0785.232.304

Departament vânzări Tulcea:
Alexandru TUDORACHE
Manager regional zona Tulcea
Email: alexandru.tudorache@mwchim.ro
Telefon: 0760.652.992

Categorie:

Descriere

Date tehnice

Îngrășământ lichid echilibrat. Nutriția plantelor cu azot natural și potasiu.

Conținut:

  • Azot, incl. organic (N) – 4.00
  • Aminoacizi – 10.00
  • Acizi humici – 25.00
  • Carbon organic (C) – 22.00
  • Materie organică – 52.00
  • Potasiu (К2О) – 5.00
  • Sulf (S) – 1.00
  • Calciu (CaO) – 0.50
  • Magneziu (МgO) – 0.10
  • Fosfor (P2O5) – 0.10

GO! BIO POTASIU este disponibil în bidoane de 10 l.

 

Caracteristici și mod de acțiune

Origine vegetală, fără materii prime modificate genetic, aditivi chimici sau aminoacizi sintetici.
Conține extracte naturale din plante și proteine din drojdie. Îngrășământ organic echilibrat conținând aminoacizi, acizi humici și betaină.
Nu conține elemente chimice care pot fi dăunătoare solului și culturilor.
Potasiul și azotul organic, împreună cu microelementele și vitaminele necesare plantei, asigură o valoare nutritivă ridicată.

PRODUS CERTIFICAT PENTRU AGRICULTURA ECOLOGICĂ PRIN BIOAGRICERT.

Modul de folosire & Beneficii

CulturaFaza de aplicareDoza (l/ha)Efect
Grâu, orzLa înfrățire (BBCH 221-229).
De la alungirea tulpinii până la
înspicare (BBCH 300-559)
2.0 – 4.0Dezvoltare îmbunătăţită a plantelor.
Rezistență îmbunătățită la stres, secetă,
temperaturi scăzute etc.).
Rezistenţă crescută la boli.
Producţie sporită şi calitate mai bună a boabelor.
RapițăPrimăvara: după repornirea
culturii în vegetație. La
formarea ramificațiilor laterale
(BBCH 221-229). La momentul
alungirii tulpinii (BBCH 331-339)
2.0 – 4.0Dezvoltare îmbunătăţită a plantelor.
Rezistență ridicată la stres (secetă, temperaturi
scăzute, etc.).
Rezistenţă crescută la boli.
Producţie sporită şi calitate mai bună a boabelor
PorumbDe la a 2-a până la a 6-a frunză
formată, ideal la 4 frunze (BBCH
112-116). De la alungirea tulpinii
până la înflorire (BBCH 300-559)
2.0 – 4.0Aparat vegetativ sănătos. Rezistență îmbunătățită
la stres (secetă, temperaturi scăzute, etc.).
Rezistenţă crescută la boli. Producţie sporită şi
calitate mai bună a boabelor.
Floarea-soareluiDe la formarea celei de-a 2-a
pereche de frunze până la înflorire.
Dacă este necesar, tratamentul se
va repeta la un interval de 14 zile
în această perioadă (BBCH 114-661)
2.0 – 4.0Dezvoltare vegetativă si radiculară sustinută.
Rezistență îmbunătățită la stres (secetă,
temperaturi scăzute, etc.). Rezistenţă crescută
la boli. Randament crescut şi calitate mai bună
a boabelor.
Culturi fructifereDe la formarea fructelor până
la creșterea completă a acestora
4.0 – 5.0Îmbunătățește formarea internodurilor, calitatea
și pigmentarea fructelor.
Zmeură și căpșuniDe dinainte de înflorire până la
creșterea completă a fructelor
4.0 – 5.0Îmbunătățește procesul de pigmentare și
formarea internodurilor.
Viță de vieDe la apariția inflorescenței
până la faza de creștere a boabelor
4.0 – 5.0Crește conținutul de zahăr din ciorchini.
CartofiDe la începutul dezvoltării frunzelor
până la creșterea tuberculilor
4.0 – 5.0Ajută la formarea miezului în fructele nucifere.
LegumeDe la formarea internodurilor
până la formarea fructelor
2.0 – 5.0Îmbunătățește procesul de formare a
internodurilor, calitatea și aspectul acestora.
Lavandă, ciulin de lapte
(Armurariu), trandafiri
pentru ulei
De la înmugurire până la
înflorire
4.0 – 5.0Îmbunătățește pigmentarea florilor și
îmbunătățește cantitativ conținutul de ulei
din plantă.

Cultura

Go to Top