Istoric MWCHIM

Compania MWCHIM PLANT PROTECT a fost infiinţată în 2007 cu scopul de a ajuta fermierii mici din zona Adamclisi, oferindu-le ocazia de a cumpăra inputuri la preţuri competitive, conducând astfel, an de an la creşterea portofoliului de clienţi şi totodată a companiei.

Având o evoluţie foarte favorabilă, MWCHIM şi-a extins activitatea în întregul judeţ Constanţa în anii care au urmat. Oferta noastră de pesticide, seminţe şi îngrăşăminte foarte competitivă, servicii realizate cu profesionalism de către echipa noastră, semnarea contractelor cu producători de top din piaţa agribusiness din România, au creat din compania noastră, un adevărat brand.

Având un brand puternic şi o echipă tânară şi dinamică, într-o piaţă cu o concurenţă acerbă, ne-am făcut simţită prezenţa datorită încrederii acordate de către furnizori şi de către fermieri.

Pe viitor, MWCHIM PLANT PROTECT îşi doreşte o dezvoltare continuă împreună cu colaboratorii săi, fermierii, contribuind la îmbunătăţirea performanţei în domeniul agricol în fiecare zi.

Sediu MWCHIM – Adamclisi

Sediu MWCHIM – Lumina